Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
tempImagebc8Mgx

TriathlonWorld presenteert eigen kledinglijn

, door Dennis Florussen, 4 min lezen


Met trots hebben we afgelopen maand de TriathlonWorld kledinglijn gelanceerd. Wielren outfits voor zowel dames als heren en een triathlon speedsuit.

Een eigen kledinglijn presenteren? Is dat handig? Ja! En heel gaaf! Met trots hebben we afgelopen maand de TriathlonWorld kledinglijn gelanceerd. Wielren outfits voor zowel dames als heren en een triathlon speedsuit.

In Girona, Spanje,  waar het mekka van wielrennen is staat een familiebedrijf met een hart voor wielerkleding en juist daar hebben we onze kleding laten designen en maken. Uiteraard wat jullie van ons gewend zijn, hebben we voor high-end kleding gekozen. Met mooie kwaliteit stoffen en een goede pasvorm, want we zetten natuurlijk niet overal onze naam op. Alle kledingstukken worden met de hand gemaakt. Geen machinaal werk, maar echt vakmanschap vanuit eigen fabrieken in Girona. Met stoffen die komen uit “eigen keuken” en met zorg gekozen. 

Atleten laten shinen in kleding waar wij achter staan en waarvoor wij veel vertrouwen krijgen van onze klanten is toch het mooiste wat er is! Wat een ding is zeker: je staat er strak bij in onze kleding met het TriathlonWorld design.

Het design: 
Ook hier hadden we een paar wensen; stijlvol, sjiek en tijdloos. Uiteraard met ons logo als middenpunt van het design; de drie strepen die staan voor onze drie sporten, zwemmen, fietsen, lopen. En we zijn trots op het eindresultaat.

De stoffen/pasvorm/afwerking: 
Alle stoffen die gebruikt worden zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen voor de diverse toepassingen. 

Het wielrenshirt met heeft naast een mooie slimfit pasvorm de volgende kwaliteiten:

  • strakke aero mouwtjes van het Ranglant-type (reikt tot de nek), en aparte zijpanelen wat bijdraagt aan het draagcomfort.
  • Het shirt bestaat uit 3 verschillende soorten materialen: Bacteriostatic (carbon fibers), lycra met een hoge elasticiteit en ademende meshpanelen onder de oksels voor extra ventilatie.
  • De brede tailleband met silicone (anti slip) strip aan de binnenkant van het shirt zorgt ervoor dat het shirt niet opkruipt.
  • De metalen rits van YKK met silicone handvat heeft het Camlock systeem wat zorgt dat de rits goed blijft zitten daar waar jij hem tot openzet.


De fietsbroek is voor de veeleisende fietser, met compressie pasvorm.

  • De pasvorm is race/ergonomisch en past zich perfect aan ongeacht je positie op de fiets.
  • De Bretels van de broek zijn zacht van materiaal, licht geperforeerd en elastisch voor maximaal ademend effect.
  • Het zeem (2densities) is aan de voorkant 3mm dik foam met een capaciteit 80kg/m3 en aan de achterzijde 11mm foam met een capaciteit van 70kg/m3, wat voor een lange comfortabele rit zorgt.
  • De broek van hoog elastisch lycra met beenstukken die conisch afgewerkt zijn om optimale pasvorm te creëren met aan de binnenkant het unieke sigmagrip systeem (anti-slip silicone). 
  • De naden zijn flatlock afgewerkt tegen schuurplekken. 


Het speedsuit is aerodynamisch en strak ontworpen triathlonpak

  • het speedsuit heeft aparte zijpanelen van mesh stof, waar de pockets op voorzien zijn. De zijpanelen zorgen voor extra draagcomfort en de mesh stof voor extra ventilatie.
  • Door het tight-fit ontwerp voelt het pak aan als een tweede huid en geeft het jou maximaal aerodynamisch voordeel. Met dit pak zul jij maximaal presteren tijdens jouw races.
  • De broek van het speedsuit is gemaakt van een waterafstotend materiaal; Aquazero-stof. Deze stof zorgt ervoor dat je snel droog op de fiets zit.
  • De naden zijn flatlock afgewerkt wat wrijving voorkomt.
  • Het specifieke "long distance zeem" zorgt ervoor dat je probleemloos je fietsonderdeel afwerkt en zonder enig probleem aan het loop onderdeel kan starten.
  • De hals van het pak is afgewerkt met elastische bies.
  • De mouwtje van van het pak zijn het ranglant-type (reikt tot de nek), elastisch en met een siliconen (anti slip) strip aan de binnenkant.
  • De body van het suit is gemaakt van Shiro materiaal met lage dichtheid, wat bijdraagt aan elasticiteit en ademend vermogen waardoor je bovenlichaam droog blijft en goed ventileert. D
  • e beenstukken zijn voorzien met het unieke Sigmagrip-systeem (antislip siliconen aan de binnenkant).
  • Het pak is voorzien van een metalenrits vanYKK met silicone handvat heeft het Camlock systeem wat zorgt dat de rits open blijft zitten daar waar jij hem tot open zet. 

Accessoires Daarnaast hebben we een Base layer, cycle vest, aero socks en gloves laten ontwerpen en produceren om de (zomer)lijn verder compleet te maken. Ook hier geldt weer dat we alles eraan gedaan hebben om de fijne materialen en mooie ontwerpen hebben verkregen.  

Sta jij binnenkort ook aan de start in een TriathlonWorld outfit? 

Groet,

Dennis

[SPLIT]

blog-products-kledinglijn

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.