Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

694

TriathlonWorld.nl gaat next level en opent winkel in Terneuzen

, door Linda Nalis, 2 min lezen


Tegen de online stroming inzwemmen. Dat gaan we doen. Daarom is het nu de juiste tijd om de eerste TriathlonWorld winkel te openen. En wel in het mooie Zeeland, in Terneuzen.

Tegen de online stroming inzwemmen. Dat gaan we doen. Zwemmen konden we als triatleet altijd al goed, en een mooie kans zullen we altijd oppakken. Daarom is het nu de juiste tijd om de eerste TriathlonWorld winkel te openen. En wel in het mooie Zeeland, in Terneuzen.

Soms past het plaatje gewoon. Met collega Dennis Florussen -woonachtend in Terneuzen- openen we over een aantal weken de TriathlonWorld Terneuzen Store. Een geweldige toevoeging aan TriathlonWorld.nl.

Ronald de Graaf is begonnen vanuit de zolderkamer met FusionWorld, vervolgens werd een winkel in Den Haag geopend en haakte Lenno Huizer aan en later ook Dennis. Van FusionWorld werd het TriathlonWorld en werd het team aangevuld met Linda. Kort hierna volgde ook de stap naar Utrecht. We hebben niet stil gezeten. En in spannende tijden met Covid, werden alsnog mooie stappen gezet en groei gerealiseerd. Trots zijn we op mooie partnerships met organisaties als Ironman Nederland en Kika Extreme en een sterke samenwerking met geweldige merken als Garmin, Hoka, Aqua Sphere, Compressport en Cadomotus. Groeien doe je niet alleen. Groeien doe je samen. Samen met een mooi team ook. En nu is het tijd voor de volgende stap: TriathlonWorld Terneuzen.

Next Level in Terneuzen
Jarenlang reed Dennis voor Fusion en 226ERS het hele land door. Met de basis eerst in Scheveningen en sinds begin 2021 in Utrecht, reed Dennis menig kilometer voor TriathlonWorld. Een nieuw merk groot maken zoals Fusion, dat is hem inmiddels goed gelukt, samen met de rest van het team. En dan is het nu tijd om een andere droom na te jagen; het openen van een heuse TriathlonWorld winkel. 

Als fervent triatleet, geboren en getogen Zeeuw en trainer bij atletiekvereniging Scheldesport, staat Dennis altijd klaar voor een goed advies. Liefhebbers van fietsen, schaatsen, zwemmen en hardlopen kunnen vanaf maart hun hart ophalen in de TriathlonWorld winkel. En ook voor een lekker bakje koffie kun je gerust binnenlopen.

En waarom zou je niet naar Terneuzen willen rijden? Of je nu vanaf Maastricht naar Utrecht gaat of naar Zeeland, dat maakt geen verschil. En voor een echte duursporter is afstand nooit te gek. Het liefst komt de triatleet overal gewoon naartoe op de racefiets. En fietsen kun je supermooi in de polder natuurlijk!

Momenteel wordt het pand van de voormalig kapsalon omgeturnd tot een gave duursportwinkel. Heel graag ontvangen we je zeer binnenkort met een feestelijke opening. Stay tuned.

Meer lezen? Lees ook het artikel van PZC.nl

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.