Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • Ontvang 10,- korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €100,- (exclusief sale, fietsen en elektronica)
Waarom jij als marathonloper voor Maurten gels moet kiezen voor jouw herfstmarathon

Waarom jij als marathonloper voor Maurten gels moet kiezen voor jouw herfstmarathon

, door Floris Willeboordse, 3 min lezen


Als marathonloper begrijp je hoe belangrijk brandstof en hydratatie zijn tijdens een lange race. Met de najaarsmarathons om de hoek, is het essentieel om de juiste voedingskeuzes te maken om je prestaties te optimaliseren.

Als marathonloper begrijp je hoe belangrijk brandstof en hydratatie zijn tijdens een lange race.

Met de najaarsmarathons om de hoek, is het essentieel om de juiste voedingskeuzes te maken om je prestaties te optimaliseren.

In deze blog bespreken we waarom Maurten gels de ideale keuze zijn om zoveel mogelijk energie in te kunnen nemen tijdens jouw marathon. 

1. Revolutionaire Hydrogeltechnologie

Maurten is een pionier op het gebied van sportvoeding en staat bekend om zijn innovatieve hydrogeltechnologie. Deze technologie stelt de loper in staat om water en koolhydraten op een efficiënte manier in te nemen.

De Maurten gels bevatten een unieke combinatie van koolhydraten en natriumalginaat, waardoor ze veranderen in een gelachtige substantie in je maag. Dit minimaliseert het risico op maagklachten, wat cruciaal is tijdens een marathon. Het netto resultaat is dat je meer gels zult kunnen nemen en dus meer energie kan opnemen tijdens de marathon. Dit heeft een directe impact op hoe lang je jouw goal pace kunt vasthouden.

2. Geoptimaliseerde Koolhydraten

Koolhydraten zijn de belangrijkste brandstofbron voor marathonlopers. Maurten gels bevatten een hoge concentratie koolhydraten (25 gram per gel) die snel door je lichaam worden opgenomen. Dit zorgt voor een snelle energieboost zonder pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel, wat essentieel is om constant te blijven presteren tijdens de marathon.

3. Minimale Maagbelasting

Een veelvoorkomend probleem bij marathonlopers is maagklachten door het innemen van energiegels. Dankzij de hydrogeltechnologie van Maurten kunnen de gels efficiënter worden verteerd, wat het risico op maagproblemen vermindert. Dit betekent dat je je kunt concentreren op je race in plaats van je zorgen te maken over spijsverteringsproblemen.

Wat ook prettig is, is dat de gels zonder water ingenomen kunnen worden. Je kunt er dus naar behoefte water bij drinken, zonder dat je een verplichte hoeveelheid hoeft te drinken om jouw sportvoeding binnen te krijgen.

4. Personaliseerbare Inname

Maurten biedt verschillende gelproducten, waaronder Maurten Gel 100, Gel 160, Gel met caffeine en poeder dat je op kunt lossen in water (Maurten 160 en Maurten 320).

De keuze tussen deze gels hangt af van je persoonlijke behoeften. Als je extra cafeïne wilt voor een energieboost, kun je de CAF 100-variant overwegen. De flexibiliteit om je voeding aan te passen aan jouw behoeften is een enorm voordeel. We adviseren dan ook in training te testen wat je zelf het prettigste vindt.

Maurten Voeding Marathon

5. Bewezen Succes

Maurten is de keuze van veel elite-triatleten, marathonlopers en topsporters over de hele wereld. Hun succesverhalen zijn het bewijs van de effectiviteit van Maurten-producten. Als je streeft naar topprestaties, is het logisch om te kiezen voor een merk dat wordt vertrouwd door de besten in de sport.

Conclusie

Als je je voorbereidt op een herfstmarathon, is het van cruciaal belang om de juiste voedingskeuzes te maken. Maurten gels bieden een ongeëvenaarde combinatie van hydrogeltechnologie, geoptimaliseerde koolhydraten, minimale maagbelasting en personaliseerbare inname.

Dit maakt ze tot de ideale keuze voor elke marathonloper die streeft naar optimale prestaties en comfort tijdens de race. Kies voor Maurten en geef jezelf de beste kans op succes. Veel succes!

Bekijk de Maurten Sportvoeding en bestel nu voordelig jouw marathon brandstof !

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.

Waarom jij als marathonloper voor Maurten gels moet kiezen voor jouw herfstmarathon