Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
SAYSKY JACKS

Welk SAYSKY hardloopjasje zal ik kiezen?

, door Ronald, 3 min lezen


Welk hardloopjasje kies je voor welke run? Wil je je extra warm kleden, droog blijven tijdens regenbuien of door de wind breken? We geven je graag advies!

Welk hardloopjasje kies je voor welke run? Wil je je extra warm kleden, droog blijven tijdens regenbuien of door de wind breken? We geven je graag advies!

Elk hardloopjack heeft een doel en een optimaal gebruik voor je run. Het vinden van de juiste jas is essentieel om het beste uit je jas en je training te halen. Zeker in Nederland is het handig om je kleding goed aan te laten sluiten bij de weersomstandigheden.

Het Deense hardloopmerk Saysky heeft verschillende functionele hardloopjasjes en we geven je graag wat tips waar je op kunt letten bij het kiezen van het juiste jasje voor jou. Het assortiment jassen wordt beoordeeld op basis van hun ademend vermogen, windbescherming, waterdichtheid en warmte.

PACE JACKET & ANORAK
De Pace Jackets en Anoraks zijn lichte hardloopjacks ontworpen met een hoog ademend vermogen en windbescherming. Dit is hét ideale jack om het hele jaar door te dragen als extra laag over je normale hardloopkleding. Het is een zeer lichtgewicht ademend jack, met wind protectie.

KENMERKEN:

  • Ademend vermogen: 5/5
  • Windbescherming: 5/5
  • Waterdichtheid: 2/5
  • Warmte: 2/5

AANBEVOLEN GEBRUIK:
Dit gave functionele jack is een geweldige keuze voor een winderige dag met een aangename temperatuur.
Het biedt een hoog ademend vermogen om te voorkomen dat je oververhit raakt als je jezelf tot het uiterste drijft. Het jack is Waterafstotend en is ideaal tijdens licht vochtig weer.


BLAZE JACKET

De Blaze Jacket is een hardloopjack met extra mesh aan de binnenkant voor meer warmtebescherming tijdens het herfst-/winterseizoen. Het biedt een hoge mate van windbescherming en ademend vermogen om de lichaamstemperatuur te reguleren en je comfortabel te houden tijdens het hardlopen.

KENMERKEN:

  • Ademend vermogen: 4/5
  • Windbescherming: 5/5
  • Waterdichtheid: 2/5
  • Warmte: 4/5

AANBEVOLEN GEBRUIK :
Een geweldige keuze voor een winderige en kille dag tijdens de koudere seizoenen. Een extra mesh-laag om een hogere warmtebescherming te bieden in vergelijking met de Pace-jas.
Biedt een hoog ademend vermogen om te voorkomen dat je oververhit raakt als je jezelf tot het uiterste drijft. Geweldig voor laagjes - combineer de jas met basislagen voor een warmere bescherming.


ELEMENT 3L WATERDICHTE JAS

De Element 3L RAIN COAT  is ontworpen voor hardlopen in zware weersomstandigheden; stortbuien en sneeuwstormen. Het biedt maximale bescherming tegen wind en regen met ventilatiepanelen om vocht van het lichaam af te voeren en je comfortabel te houden. Met dit jack heb jij geen excuses meer om binnen te blijven met slecht weer!

KENMERKEN:

  • Ademend vermogen: 3/5
  • Windbescherming: 5/5
  • Waterdichtheid: 5/5
  • Warmte: 3/5


AANBEVOLEN GEBRUIK:
Deze jas houdt je droog bij extreme weersomstandigheden, zoals heftige regen en sneeuw. Het biedt 100% bescherming tegen de wind en is de perfecte keuze voor winderige en koude dagen. Kan ook worden gebruikt als een alledaags jack met meer kleding eronder. Door zowel de hoge windbescherming als de waterdichtheid zal deze jas zware weersomstandigheden overwinnen en je veilig houden tot je thuiskomt.

 


BLAZE HYBRID JACK & VEST
De Blaze Hybrid is een warm hardloopjack met een gecombineerde donsvulling en een fleece gedeelte dat voor veel warmte zorgt en ademt. Het biedt gemiddelde windbescherming en houdt je lichaam comfortabel op een droge dag.

KENMERKEN:

  • Ademend vermogen: 3/5
  • Windbescherming: 3/5
  • Waterdichtheid: 1/5
  • Warmte: 5/5


AANBEVOLEN GEBRUIK :
De body is met dons gevuld om je warm te houden en windbescherming te bieden. Een goede keuze op koude dagen in droge weersomstandigheden. Comfortabel, lichtgewicht en warm.

Welk hardloopjasje kies jij?

[SPLIT]

blog-products-saysky-jacks

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.