Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
COVER_65604cd6-27cb-431e-a3cf-c28099c1daef_1600x

Welk Saysky hardloopshirt past bij jou?

, door Linda Nalis, 1 min lezen


Combat, Pace, Motion. Welk hardloopshirt van Saysky past bij welke training? We zetten de verschillen voor je uiteen in ons blog.

Combat, Pace, Motion. Welk hardloopshirt van Saysky past bij welke training? En welk shirt past bij jou? We zetten de verschillen hieronder voor je uiteen.

De collecties van het Deense merk Saysky zorgen ervoor dat jij altijd opvalt.

De hardloopshirts zijn ontworpen met de gepassioneerde hardloper in gedachten. Met een hoge focus op prestaties en kwaliteit, biedt Saysky running shirts die comfortabel zijn met een grote flexibiliteit en ademend vermogen tijdens je run.

COMBAT T-SHIRT

Het SAYSKY Combat T-shirt is perfect voor intensieve trainingen, snelle runs en race days. Het t-shirt is superlicht, vochtafvoerend en sneldrogend, wat zorgt voor een hoog ademend vermogen en een verhoogde luchtstroom op warme dagen. De technische stof drijft zweet goed af en plakt niet aan je huid. Het is gemaakt van 100% gerecycled polyester, een hoogwaardig lichtgewicht materiaal dat zacht aanvoelt op de huid en een hoge flexibiliteit biedt.

KENMERKEN:

Ademend vermogen: 5/5
Zweetafvoerend: 5/5
Warmte: 1/5
Gewicht: 1/5
Pasvorm: Slimfit



PACE T-SHIRT

Het SAYSKY Pace T-shirt is ontworpen om je comfortabel door je trainingssessies te loodsen en is geweldig voor trainingen en hardloopsessies het hele jaar door. Het is gemaakt van gerecycled polyester en biedt een losse pasvorm, met een superzachte stof en geweldige vochtafvoerende eigenschappen. Vergeleken met het Combat T-Shirt is het Pace T-Shirt iets warmer maar voert het toch zweet af. Het Pace T-Shirt is verkrijgbaar in zowel korte als lange mouwen.

KENMERKEN:

Ademend vermogen: 4/5
Zweetafvoerend: 4/5
Warmte: 2/5
Gewicht: 2/5
Pasvorm: Regular fit

MOTION T-SHIRT

Het SAYSKY Motion T-Shirt is gemaakt van Tencel gemengd met polyester, wat resulteert in een zeer zacht en comfortabel prestatieproduct. Het heeft een casual pasvorm en voelt licht aan, wat perfect is voor zowel trainingen, hardlopen als dagelijks gebruik - voor degenen die de voorkeur geven aan een casual look, zonder concessies te doen aan de prestaties. De stof filters oo bacteriën, waardoor er minder snel geurtjes ontstaan. Het Motion T-Shirt is verkrijgbaar in zowel korte als lange mouwen.

KENMERKEN:

Ademend vermogen: 3/5
Zweetafvoerend: 3/5
Warmte: 2/5
Gewicht: 2/5
Pasvorm: Comfort fit

[SPLIT]

blog-products-sayskyshirts

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.