Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
 • Ontvang 10,- korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €100,- (exclusief sale, fietsen en elektronica)
Werken aan je weerstand

Werken aan je weerstand

, door TriathlonWorld, 4 min lezen


Hoe blijf jij fit deze winter? Blijf je lekker doortrainen of pas je je trainingsschema aan? Hoe werk jij aan je weerstand? 

Hoe blijf jij fit deze winter? Blijf je lekker doortrainen of pas je je trainingsschema aan? Hoe werk jij aan je weerstand? 

Een goede weerstand begint natuurlijk bij een gezonde levensstijl. Naast voldoende beweging, is gezonde en gevarieerde voeding essentieel. Daarnaast kun je jouw weerstand ook ondersteunen met de juiste voedingssupplementen. De vijf belangrijkste vitamines die je weerstand ondersteunen zijn vitamine C, D, A, B6 en E. Zie hieronder onze suggesties zodat jij fit blijft en sterk de winter kunt doorkomen.

226ERS Vegan Vitamin+

Kies voor multivitamine als basis. Een actieve levensstijl, verhoogt onze natuurlijke behoefte aan vitamines en mineralen. Daarom is een aanvulling met een basis supplement voor alle sporters nuttig. De Vegan Vitamin+ van 226ERS bevat alle noodzakelijke vitamines en mineralen met als extra bonus Q10 en organisch silicium uit bamboe. 

Details per dagdosering:

 • Vitamine C (500mg): het is een krachtige antioxidant met meerdere ontstekingsremmende, immunologische en antihistaminische functies.
 • Vitamine E (40 mg): met antioxiderende eigenschappen is het gunstig voor de bloedsomloop
 • Vitamine B12 (1.4 mg): helpt bij de ontwikkeling van het zenuwstelsel. En is betrokken bij het eiwitmetabolisme van koolhydraten en vetten.
 • IJzer (14 mg): het is essentieel omdat de belangrijkste functie ervan is om hemoglobine te produceren, wat essentieel is voor cellulaire oxygenaties
 • Magnesium (200 mg): voorkomt spierbeschadiging en gewrichtsblessures. Het vermindert het gevoel van vermoeidheid en verbetert de opname van andere vitamines en mineralen.
 • Organic silicon (25 mg) gewonnen uit het bamboe droge extract: het is een essentieel mineraal voor het lichaam. De belangrijkste functie is het helpen produceren van collageen, wat essentieel is voor de vorming van botten, kraakbeen, pezen en spieren, waardoor alle weefsels elastisch worden. Het is een antioxidant en is betrokken bij de processen van gewrichtspijn en ontsteking.
 • Coenzyme Q10: is een molecuul dat ons lichaam van nature aanmaakt tot we de leeftijd van ongeveer 40 jaar bereiken. Het helpt voedingsstoffen om te zetten in energie en het heeft tal van voordelen, zoals het versterken van het immuunsysteem, het verminderen van vermoeidheid en het vertragen van het verouderingsproces vermindert oxidatieve stress in cellen.

226ERS Vitamine D3

Vitamine D is essentieel voor het goed functioneren van het immuunsysteem, botten en spieren, terwijl het onze cellen beschermt tegen oxidatieve stress. Vitamine D3 van 226ERS bevat geen gluten of toegevoegde suikers en elke parel levert 100 μg vitamine D, wat overeenkomt met 4000 UI.

Beperkte blootstelling aan zonlicht veroorzaakt vitamine D-tekort. Als we ouder worden, verliezen we ons vermogen om het te synthetiseren, waardoor we grotere hoeveelheden nodig hebben. Dit heeft een negatieve invloed op onze fysieke en mentale gezondheid en veroorzaakt stress, angst, stemmingswisselingen en zelfs depressies. Om te voorkomen dat vitamine D-spiegels onder de optimale limieten komen, is het zeer aan te raden om een supplement te nemen voor het goed functioneren van ons lichaam.

226ERS Vegan Magnesium

Magnesium is een essentieel mineraal in veel van de stofwisselingsprocessen en in het behoud van spierfuncties. De formulering gebruikt bisglycinaat wat de juiste opname van magnesium bevordert. Bovendien bevat Vegan Magnesium ook Bisglycinate; een extra vitamine B6 die vermoeidheid helpt verminderen en bijdraagt ​​aan de verbetering van het immuunsysteem. Ook het gebruik van Zink verbetert het metabolisme van macronutriënten en vetzuren, versterkt het immuunsysteem en beschermt cellen tegen verzuring.

Magnesium draagt ​​bij aan:

 • Verminderde vermoeidheid.
 • Een juiste elektrolytbalans.
 • Een normaal energetisch metabolisme.
 • Normale werking van het zenuwstelsel.
 • Verbeterde spieractiviteit.
 • Normale eiwitsynthese.
 • Behoud van gezonde botten.

Elke capsule bevat 72 mg. biologische Magnesium, zink en vitamine B6, allemaal geschikt voor veganisten. Daarnaast gebruikt 226ers organische anti-bindmiddelen van biologische rijst.

226ERS Stay Immune

Onlangs heeft 226ERS Stay Immune geintroduceerd. Deze kouwtabletten hebben een frisse muntsmaak en worden geleverd in een handige verpakking, zodat je deze ook gemakkelijk mee kunt nemen onderweg.

Stay Immune is samengesteld met ingrediënten die bijdragen aan de werking van het immuunsysteem tijdens en na je training. De kauwtabletten bevatten vitamines, mineralen en plantenextracten die zijn geselecteerd vanwege de voordelen die elk van hen heeft bij het stimuleren en onderhouden van zowel het immuunsysteem als het spijsverteringsstelsel.

Het draagt ​​ook bij tot het verminderen van vermoeidheid, het handhaven van een normaal energiemetabolisme en het beschermen van cellen tegen oxidatieve schade. Ideaal dus om de winter goed door te komen!

Heb je vragen over het gebruik van voedingssupplementen? We helpen je graag op weg.

[SPLIT]

blog-products-voedinssupplementen

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.

Werken aan je weerstand