Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

IMG_2623

TriathlonWorld TEAM breidt uit met E-commerce Manager | Julian Spraakman

, door Julian Spraakman, 1 min lezen


Voor onze nieuwe aanwinst Julian gaan duursport en online marketing hand-in-hand. Door zijn passie voor duursport en marketing ontsteekt er een vlam die moeilijk gedoofd kan worden.

Met een passie voor triathlon en marketing het nieuwe jaar in

Mijn naam is Julian Spraakman en sinds 1 januari maak ik met trots deel uit van team TriathlonWorld. Een sportieve en gezellige werkplek waar mijn passie voor duursport en marketing hand in hand gaan.

Als fanatiek duursporter begrijp ik de unieke behoeften van onze gemeenschap. Mijn eigen ervaringen als IRONMAN finisher (IRONMAN Klagenfurt 2023) hebben mij niet alleen gevormd als atleet, maar ook als marketeer die gelooft in de kracht van sport om onze levens positief te veranderen.

De kennis die ik op doe tijdens mijn studie in de marketing en e-commerce stellen mij in staat om TriathlonWorld naar een hoger level te brengen. 

TriathlonWorld gelooft in de kracht van zelfontdekking en samen streven we ernaar om iedereen te ondersteunen bij het vinden van hun beste versie. Dit motto komt niet alleen overeen met onze producten, maar ook met mijn persoonlijke filosofie.

In mijn vorige rol, als marketeer in de kledingindustrie, ontdekte ik de kracht van marketing en het overbrengen van verhalen, om zo sterke verbindingen te creëren. Nu, als onderdeel van TriathlonWorld, is het mijn doel om die passie over te brengen naar de triathlonwereld en onze #findyourbest-beweging te versterken. 

Als E-commerce Manager kijk ik ernaar uit om je online ervaring te optimaliseren, zodat we samen onze grenzen kunnen verleggen. 

Met sportieve groeten,

Julian Spraakman

E-commerce Manager 

TriathlonWorld TEAM breidt uit met E-commerce Manager | Julian Spraakman

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.