Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

fe226-the-running-shirt-heren-black_(4)

Je perfecte hardloopoutfit voor wedstrijden

, door Fe226, 2 min lezen


Ben jij je aan het voorbereiden voor de 5 km, 10 km, halve marathon, marathon of zelfs ultramarathon? Dan heb je je lang voorbereid en waarschijnlijk veel trainingsuren gemaakt

Ben jij je aan het voorbereiden voor de 5 km, 10 km, halve marathon, marathon of zelfs ultramarathon? Dan heb je je lang voorbereid en waarschijnlijk veel trainingsuren gemaakt.

Ook je hardloopkleding kan een doorslaggevende factor zijn voor een geslaagde wedstrijddag.

We geven je graag een advies met Fe226 voor verschillende weersomstandigheden op de racedag.

Over het algemeen raden we het af om gloednieuwe kleding te dragen tijdens een race. Dit doe je ook nooit met hardloopschoenen. Draag en was je kleding een paar keer voor de wedstrijd om eraan te wennen en om te controleren of er ergens schuurplekken of ongemakken zijn. De beste kleding geeft je het gevoel als je die helemaal vergeet terwijl je hem draagt.

Volgens de Fe226 productdogma's heb je niet al te veel hardloopkleding nodig om in te trainen en te racen. Maar aangezien elke marathon anders is, zijn er verschillende outfits waaruit je moet kiezen op de wedstrijddag.

DIT ONS ONS ADVIES:

Wetenschappelijk gezien is 11°C de perfecte temperatuur voor een snelle run. Je lichaam hoeft geen extra energie te verbruiken om zichzelf op te warmen of af te koelen. En het idee is om dan gewoon een korte broek en een hemdje te dragen. Dat gezegd hebbende, kun je je voorstellen dat de meeste hardlopers veel te veel kleding dragen. Als je bij de start een beetje bevriest, dan is dat precies goed.

HUNTING A PERSONAL BEST

Draag de Ekstra Mile Perfect Posture Top en Muscle Activator Tight voor een efficiëntere run. Deze set stabiliseert heupen, core en schouders om je een meer rechtopstaande hardloophouding te geven. En het activeert de bilspieren om krachtiger te rennen.

Het zit ook strak en erg aerodynamisch. Draag de tight over de top voor de beste krachtoverbrenging. Draag onze geurloze hardloopsokken voor een comfortabele en snelle dag. Het werkt goed onder alle omstandigheden en temperaturen tussen 10 en 25°C.

BE FAST AND LOOK COOL

Als je de voordelen van The Ekstra Mile niet wilt opgeven, maar liever een relaxte look hebt, breid dan je wedstrijdoutfit gewoon uit met een bijpassend singlet en sokken. Ons singlet is super ademend, dus het wordt niet te warm als de temperatuur tussen de 5 en 18°C ligt.

COMFORT IS KING

Als je niet al te veel geeft om snelle tijden en efficiëntie en meer om comfort, ga dan voor de Fe226 T-shirts. Ze werken het best bij temperaturen tussen de 7 en 15°C.

HOE DE EKSTRA MILE VAN JE EEN BETERE HARDLOPER MAAKT

Fe226's "The Ekstra Mile" trainingstool voor hardlopers is een tweedelige hardloopset bestaande uit een top en short. Deze set stabiliseert heupen, core en schouders om je een meer rechtopstaande hardloophouding te geven. En het activeert de bilspieren om krachtiger te rennen.

Bekijk deze video om meer te weten te komen over de ideeën, hoe het werkt, hoe het wetenschappelijk is getest en hoe het voelt tijdens het hardlopen.

HOE DE EKSTRA MILE PROTOTYPES GETEST WERDEN

Deze volgende video is een voorproefje van hoe Fe226's functionele hardlooptrainingstools genaamd "The Ekstra Mile" werden getest in samenwerking met biomechanische experts van gebioMized.

[SPLIT]

products-blog-fe226

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.