Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • Ontvang 10,- korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €100,- (exclusief sale, fietsen en elektronica)

Triatlonfietsen met Service aan Huis

TriathlonWorld: Triatlonfietsen met Service aan Huis

Triathlon is een uitdagende en opwindende sport die zowel fysieke kracht als mentale vastberadenheid vereisen. Of je nu een doorgewinterde triatleet bent of net begint met deze spannende sport, de juiste uitrusting is van cruciaal belang voor je succes.

We zijn er trots op jouw ultieme partner te zijn voor triatlonfietsen en bieden een unieke service aan huis om te zorgen dat jij door kan blijven trainen, terwijl wij de fiets afleveren on onderhouden aan huis met onze Mechanic Bus.

Waarom Wij Uniek Zijn

TriathlonWorld is niet zomaar een plek waar je triatlonfietsen kunt kopen. We zijn anders, en dat merk je meteen aan onze benadering van de sport en onze toewijding aan onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom we opvallen:

1. Service aan Huis

We begrijpen dat het kopen van een triatlonfiets een persoonlijke ervaring is. Daarom bieden we een unieke service aan huis. Wanneer je bij TriathlonWorld een fiets bestelt, wordt deze persoonlijk bij jou thuis afgeleverd. Onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat de fiets perfect is afgesteld op jouw behoeften en lichaam. Geen gedoe met het transporteren van een grote fiets, geen zorgen over het monteren ervan – wij nemen alles voor je uit handen.

2. Deskundig Advies

Ons team bestaat uit enthousiaste triatleten met een schat aan ervaring en kennis. We begrijpen de unieke eisen van de sport en staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste fiets. Of je nu een beginner bent die advies nodig heeft over de basisprincipes of een doorgewinterde atleet die op zoek is naar de nieuwste technologische snufjes, we hebben de expertise om je te helpen.

3. Prijs-kwaliteitverhouding

Bij TriathlonWorld geloven we in kwaliteit en hebben we 1 belangrijk doel:
De triathlonsport toegankelijk maken !

Daarom bieden wij niet alleen triatlonfietsen aan voor 8000,- / 12000,-, maar kan je bij ons terecht vanaf 2500,- om ook met dit budget te genieten van de triathlonsport.

Of je nu op zoek bent naar een aero-fiets voor maximaal snelheid of een duurzame optie voor langeafstandsritten, we hebben de juiste fiets voor jou.

4. Ondersteuning op Lange Termijn

Onze betrokkenheid bij jou eindigt niet bij de levering van de fiets. We bieden ook onderhouds- en reparatiediensten aan huis, zodat je fiets altijd in topconditie blijft. We begrijpen hoe belangrijk het is om betrouwbare ondersteuning te hebben, vooral als je je voorbereidt op een grote wedstrijd.

5. Passie voor Triahtlons

Bij TriathlonWorld delen we jouw passie voor triatlons. We zijn geen gewone fietswinkel; we zijn een gemeenschap van triatleten die er alles aan doen om jou te helpen slagen in deze uitdagende sport.

Een Nieuw Tijdperk van Triatlon Uitrusting

TriathlonWorld streeft ernaar om jouw triatlonervaring naar een hoger niveau te tillen. Met onze service aan huis, deskundig advies en hoogwaardige fietsen, kun je met vertrouwen en gemak je triatlonreis voortzetten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe TriathlonWorld je kan helpen bij het bereiken van je triatlon doelen. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van jouw triatlonavontuur!

#FindYourBest

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.

Triatlonfietsen met Service aan Huis