Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Bakken met 226ERS met Daniëlle Ammerlaan

door Daniëlle Ammerlaan
16 September 2021

Wist je dat je heerlijke dingen kunt bakken met 226ERS? Als personal trainer is Daniëlle Ammerlaan veel bezig met voeding in combinatie met sport. Ze deelt een aantal heerlijke recepten in dit blog.

Je ziet de heerlijkste recepten en mooiste foto's voorbij komen online. Daniëlle nam de proef op de som met 226ERS en laat zien dat een heerlijk recept niet heel moeilijk hoeft te zijn. Laat je inspireren!

BERRYLICIOUS SMOOTHIEBOWL | vegan - eiwitrijk - glutenvrij

Een fris, fruitig, voedzaam en lekker begin van je dag? Maak een smoothie bowl als ontbijt! Super snel en simpel om te maken en het geeft je energie een flinke boost! Je kunt er eindeloos mee variëren, maar dit is mijn persoonlijke favoriet. 

INGREDIËNTEN:

  • 150 gram bevroren bosvruchten
  • 1 bevroren banaan
  • 4 el kwark
  • 1 scoop 226ers VEGAN PROTEIN Red fruit

    Voor de topping:
  • muesli
  • havermout
  • kokos
  • vers fruit
  • munt

INSTRUCTIES
- Doe de banaan, bevroren vruchten, scoop VEGAN proteïne en kwark in de blender en blend tot het een mooie roze gladde vruchtenyoghurt is.
- Verdeel over je kommetje en versier met topping naar keuze.
- Genieten maar!


CHOCO-PEANUTBUTTER SMOOTHIEBOWL | vegan - eiwitrijk - glutenvrij

Oeeh, een chocolade smoothiebowl met pindakaas! Een gezond en vegan ontbijt, dat ontzettend goed vult en voelt als een feestje. Binnen 5 minuten klaar, dus perfect voor een snel (maar zeker niet saai) ontbijt.

INGREDIËNTEN:

  • 150 gram bevroren pompoen
  • 1 bevroren banaan
  • 1 eetlepel cacaopoeder 
  • 4 el Alpro soya kwark
  • 1 scoop 226ers VANILLE WHEY PROTEÏN
  • 1 eetlepel 226ers peanut butter

    Voor de topping:
  • muesli
  • havermout
  • kokos
  • 226ERS peanut butter
  • pure chocolade hagelslag

INSTRUCTIES
- Doe de banaan, bevroren pompoen, scoop proteïne, flinke eetlepel cacaopoeder, pindakaas en de kwark in een blender en blend tot een fluffy chocolade smootie.
- Verdeel over je kommetje en versier met topping naar keuze.


VEGAN speculoos BROWNIE
| vegan - eiwitrijk
Een lekker stuk brownie, naar eigen recept? Wie kun je daar nu niet blij mee maken? Het is één van mijn favoriete gebakjes/nagerechten die je binnen een paar minuten in de magnetron hebt staan. Nu ik de VEGAN brownie mix van 226ers heb ontdekt vind ik het ideaal als tussendoortje na mijn training. Het is rijk aan eiwitten en koolhydraten; ideaal om goed te kunnen herstellen. En zelfs stiekem als ik echt trek in chocola maak ik hem in een handomdraai heerlijk met een grote mok thee. 

INGREDIËNTEN:

  • 5 scheppen 226ERS VEGAN BROWNIE mix
  • 85ml appelmoes
  • 1 tl bakpoeder
  • 10gr speculoos pasta
  • 1 lotus speculoos biscuitje
  • scheutje water

INSTRUCTIES
- Doe 5 scheppen brownie mix + 1tl bakpoeder in een magnetron bestendig kommetje, voeg de appelmoes er en toe en meng dit tot een gladde pasta. Blijft het mengsel nog te stevig voeg er een scheutje water aan toe.

- Maak met behulp van een lepeltje in het midden van het beslag een gaatje en vul deze met de speculoos pasta. Strijk met de bolle kant van een lepel het mengsel mooi glad en leg als het laatste het bischuitje boven op de brownie. Zet het kommetje voor 2minuten op de hoogste stand in de magnetron en smullen maar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »