Winkelwagen0
Geen producten gevonden...
Blijf op de hoogte!

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email.

Abonneer

De Almeerse FUSIONTEAM atlete Yvette van Wegen wereldkampioen duathlon Powerman in Zwitserland!

door FUSIONBENELUX
4 November 2020

fusionteam-yvette-van-wegen-

De Almeerse FUSIONTEAM atlete Yvette van Wegen is onlangs wereldkampioen geworden op de duathlon lange afstand bij de Powerman in Zwitserland!

Van Wegen is praktijkeigenaar van Fysiotherapie Medi-mere, werkt als fysiotherapeut en heeft een actieve rol bij de hardloopvereniging AVA in Almere.

Eerder dit jaar wist zij ook al de Nederlandse én Europese titel voor de duathlon op haar naam te zetten en nu is zij dus ook wereldkampioen in de klasse vrouwen 50-55 jaar.

“Eigenlijk stiekem ook een beetje wereldkampioen van alle leeftijdsklassen, want ik had de snelste tijd van alle dames agegroupers. Ik ben zeer tevreden en zeer blij.”

De atlete kwam het afgelopen weekend overigens niet in actie bij de Challenge Almere-Amsterdam, want dat is te kort dag na zo'n zware wedstrijd.

fusionteam-yvette-van-wegen-
Foto:FUSIONTEAM | Coen Stegeman, Tessa Kortekaas, Steff Overmars, Yvette van wegen

Afgelopen zaterdag was ze voorfietser bij het looponderdeel voor de eerste dame op de hele triatlon en daarna zou ze bij de finish staan om de atleten op te vangen tot laat in de avond, maar helaas kreeg deze dag een andere wending....

fusionteam-yvette-van-wegen-

200 meter voor de finish van Yvonne van Vlerken is Yvette recht op haar mond gevallen. Een loper op klompen stapte opeens met zijn voet voor/onder tegen haar wiel. Yvette moest met de ambulance naar de eerste hulp.....7 hechtingen in haar bovenlip en 3 boventanden afgebroken en ook nog eens 3 ondertanden afgebroken.

Wat een vreselijke val....Wij wensen Yvette een goed herstel & heel veel sterkte toe!

fusionteam-yvette-van-wegen-

 

 

Bron: Almeredezeweek.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »