Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

Schermafbeelding 2022-06-03 om 22.01.50

De beste trisuits voor elke triathlon afstand

, door Ronald, 3 min lezen


Al meer dan 20 jaar worden de Fusion trisuits veel getest. Door opgedane ervaring en voortdurende feedback zorgt dit voor continue verbeteringen in comfort, pasvorm en prestaties van de triatlon suits en speed suits.

Waarom zijn de triathlonpakken van Fusion zo populair ?

Al meer dan 20 jaar worden de Fusion trisuits veel getest. Door opgedane ervaring en voortdurende feedback zorgt dit voor continue verbeteringen in comfort, pasvorm en prestaties van de triatlon suits en speed suits.

Naast de cruciale feedback van de veeleisende gebruikers, meet Fusion de optimalisatie en vermogen in de windtunnel en op technische wegen.

Goedgekeurd en uitgebreid getest door de beste triatleten van de wereld
Decennia-lang zijn een van de grootste atleten in de triathlonsport betrokken geweest bij het ontwikkelen van de trisuits. Van de Amerikaanse legende Andy Potts tot een van de populaire namen van dit moment, Daniel Bækkegaard. Ze zijn en zullen altijd een groot deel van de productontwikkeling zijn, zodat Fusion de beste producten op de markt krijgt.

De unisex pasvorm zorgt altijd voor een perfecte fit
Door de materiaalsamenstelling zitten de trisuits geweldig bij zowel mannen als vrouwen. De technische stoffen die worden gebruikt bij de constructie van de trisuits zorgen ervoor dat de pasvorm onberispelijk is, ongeacht geslacht of lichaamsvorm.

Innovatief fleece padding verbeterd comfort 
De trisuits zijn allemaal ontworpen met een dun en functioneel fleece padding, dat zorgt voor het nodige comfort tijdens het fietsen zonder hinderlijk te zijn bij het zwemmen en hardlopen.

KIES JE TRISUIT:

SLI HIGH SPEED SUIT
Beter dan dit wordt het niet!

In de voorhoede van het deelnemersveld zijn het procenten die succes en falen scheiden. De SLi HIGH SPEED SUIT is het snelste pak tot nu toe en geoptimaliseerd om de overstap naar het fietsen aanzienlijk te verkorten.

Het ontwerp van het pak is op verschillende manieren baanbrekend:

  • Alle kennis die Fusion heeft opgedaan bij het optimaliseren van tijdritpakken wordt gecombineerd met de kennis die ze al hadden op triathlon gebied. Door samen te werken met enkele van 's werelds beste triatleten is dit het resultaat!
  • De horizontale aerodynamische panelen aan de achterkant van het pak zijn gebaseerd op de technologie achter de luchtstroom - en zorgen ervoor dat de atleet tijdens de race optimale aerodynamica heeft.
  • Om de efficiëntie van de aerodynamica verder te verhogen, zijn de zakken voor het opbergen van energie aan de binnenzijde ontworpen.

De SLi HIGH SPEED SUIT wordt gedragen door een van de beste triatleten ter wereld en heeft al talloze "best bike splits" en overwinningen behaald.

SLi SPEED SUIT
Het trisuit voor de ervaren triatleet

Een echt FUSION-product, waarbij de details en samenstelling van verschillende materialen echt geweldig zijn om het ultieme trisuit te maken voor de toegewijde triatleet.

De stof voelt als een tweede huid en past zich aan het lichaam aan en past goed bij iedereen, ongeacht geslacht.

Een klein en functionele fleece padding zorgt voor comfort tijdens het fietsen zonder hinderlijk te zijn tijdens het zwemmen of hardlopen. En met een 4-way stretch heb je maximale bewegingsvrijheid in alle disciplines.

Het voorpaneel op het bovenlichaam houdt je koel met UV 600+ zonbescherming en water activerende koeling die tot 20 minuten aanhoudt. Dankzij de bekende zijzakken en een nieuw ontwikkelde aerodynamische achterzak kun je onderweg makkelijk je sportvoeding bijvullen.

SPEED SUIT V2
Het nieuwste trisuit met alle ervaringen

Het optimale pak voor kortere afstanden of je eerste tri-event. De SPEED SUIT V2 is een comfortabel trisuit dat de debutant helpt een zo goed mogelijke ervaring te hebben bij de eerste triathlon.

Het trisuit is UV bestendig en actief verkoelend met water, zodat je ook in warme omstandigheden comfortabel blijft.

Door een langere ritssluiting is het pak makkelijker aan en uit te trekken. Dit maakt het gemakkelijker voor toiletbezoeken onderweg.

De zij- en achterzakken zijn gemakkelijk toegankelijk en helpen je energie te bewaren tijdens de race. Het kleine fleece kussen zorgt voor een comfortabele zit op de fiets.

[SPLIT]

blog-products-speedsuits-populair

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.