Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

17691_Daniela Ryf _ Wind Tunnel 2023

Find Your Best met Wouter #2

, door Wouter Holleboom, 2 min lezen


We zijn begonnen met triathlon fietsen verkopen ! Al jaren onze droom en nu werkelijkheid.

We zijn begonnen met triathlon fietsen verkopen ! Al jaren onze droom en nu werkelijkheid.

De oplettende bezoeker zal op onze website al verschillende modellen zijn tegengekomen, of misschien heb je ons gezien op de expo van Challenge Almere.

De merken
De keuze van fietsmerken is zeer breed en het liefst zouden wij van alles wat neerzetten, maar zoals altijd moeten er keuzes gemaakt worden. Op triathlon gebied is de keuze gelukkig al wat minder en zijn wij er van overtuigd dat wij de juiste keuze hebben gemaakt. 

De eerste 2 merken die wij gaan voeren zijn FELT en CUBE. Voor ons een geweldige basis die dicht bij ons triatlon hart ligt.

CUBE Triathlon Fietsen en Racefietsen

Tijdens de expo van Almere hadden wij de primeur om de eerste Cube Aerium in Nederland te mogen showen. Een geweldige fiets die samen met topatleten zoals Lucy Charles Barclay ontwikkeld is. Dat dit een van de snelste triatlonfietsen op de markt is heeft Lucy afgelopen WK wel bewezen. Wereldkampioen !!

De Cube Aerium gaan wij verkopen in beide varianten. Het topmodel, de Aerium C:68X SLT met Shimano Dura Ace Di2 en de Aerium C:68X SLX met Sram Force AXS.

Hiernaast kiezen wij ook voor verschillende racefietsen uit de Agree serie van Cube om zo de triatleten te ondersteunen met een mooie fiets om op te trainen. De Agree racefietsen worden gekenmerkt door het stijve aerodynamische frame en de hoogwaardige afmontages van Sram en Shimano. Scherp geprijsd en scherp door de bochten dus!

FELT Triathlon Fietsen en Racefietsen

Een echte toevoeging en een merk dat triatlon ademt. Daarom was Felt een favoriet. De legendarische IA is bij de meeste triatleten wel bekend, onder meer door topatlete en vijfvoudig Ironman wereldkampioen Daniela Ryf.

Daarnaast voert Felt de IAx serie. Ook hierin zullen wij een mooi assortiment samenstellen om elke atleet te kunnen voorzien van zijn of haar droomfiets.

Om de collectie compleet te maken gaan we de aerobike (AR) van Felt verkopen. Net als de Agree van Cube een prachtige aerodynamische fiets voor trainingen of wedstrijden.

De komende weken/maanden komen de fietsen bij ons binnen en worden ze in onze showroom in Meppel gepresenteerd. Op dit moment zijn we druk bezig om de showroom en werkplaats in te richten.

Volgende stap
Onze ambities en passie voor de geweldige triathlonsport stopt hier niet! We zijn bezig om de trend door te zetten en zijn achter de schermen alweer op zoek naar uitbreiding op onze bovenstaande keuzes. Dit nieuws gaan we binnen een paar weken met jullie delen. 

Heb je vragen over de triathlon fietsen? Neem gerust contact met me op.

Wouter@triathlonworld.nl
FindYourBest

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.