Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

fizik-transiro-hydra-aeroweave-carbon-dry-quickly-triathlon-shoes

HELLO, TRANSIRO ! Transition (to) faster

, door TriathlonWorld, 1 min lezen


Maak kennis met de triathlonschoen van Fizik : TRANSIRO

Maak kennis met de triathlonschoen van Fizik : TRANSIRO

Van sprints tot Ironman wedstrijden, triathlon is in de loop der jaren geëvolueerd en heeft zelfs 's werelds grootste competitiepodium bereikt door een Olympische sport te worden. Met deze uitbreiding zijn ook de eisen van triatleten toegenomen, aangezien er steeds meer aandacht wordt besteed aan het behalen van marginale winsten door het vinden van een optimale aerodynamische positie en het creëren van mogelijkheden voor snellere wissels - van cruciaal belang op zowel korte afstanden. als Ironman-races.

De perfecte timing volgens Fizik om het nieuwe triathlonassortiment te lanceren: Transiro.

THE RIGHT SHOE FOR FASTER TRIATHLON TRANSITIONS

Wissels tijdens de triathlon worden beschouwd als de vierde discipline in de sport. Zoals elk jaar wordt de concurrentie sterker in een steeds moeilijker raceveld, wissels zijn nu een van de meest kritieke onderdelen van elke race. Of het nu gaat om een snelle sprint of een gestaag langeafstandsparcours, triatleten moeten ervoor zorgen dat de overstap van zwemmen naar fietsen soepel verloopt. Geleid door deze noodzaak, geven fizik Transiro-schoenen prioriteit aan de snelst mogelijke overgangen, zonder natuurlijk in te leveren op voetondersteuning of ademend vermogen.

BUILDING PERFORMANCE THROUGH BETTER BIKE FITTING

Wanneer je als triatleet je leven behoorlijk wijd aan training, moet elk detail van een product vertrouwen geven met de inspanningen die je levert. Daarom heeft Fizik jarenlang de evolutie van de sport geanalyseerd om de behoeften van individuele triatleten beter te begrijpen. aandacht voor de meest geavanceerde aero-fietsposities, voetsteun en schoenverstelsystemen.

In nauwe samenwerking met gerenommeerde bikefitters hebben we een reeks speciale producten ontwikkeld die zowel korte- als langeafstandsatleten ondersteunen.

TEAMING UP WITH PRO TRIATHLON ATHLETES

Om ultieme prestaties te leveren voor atleten met gemengde disciplines, heeft Fizik een reeks zadeltypes, schoenergonomie en sluitingssystemen ontwikkeld, getest en verfijnd, waarbij ze een nieuwe generatie professionele triatleten aanspreken voor onschatbare feedback in elke fase van het proces.

In nauwe samenwerking met het Britse triatlonteam heeft Fizik hun toonaangevende ervaring omgezet in een racewinnend eindresultaat: de Transiro-collectie.

[SPLIT]

blog-products-fizik

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.