Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Hoe zorg jij voor goede zichtbaarheid in het donker?

door Linda Nalis
8 November 2021

De donkere dagen komen toch altijd sneller dan je wilt. Nu het 's avonds alweer zo vroeg donker wordt, is het essentieel om iets te doen aan je zichtbaarheid tijdens je hardloop- of fietstrainingen buiten. Let jij voldoende op goede zichtbaarheid onderweg? Wij zetten graag wat mogelijkheden voor je op een rij, zodat jij veilig door kunt trainen deze herfst en winter.

Kies voor kleur

Met de hi-vis collectie van Fusion val jij altijd op tijdens je trainingen. De felle gele fluorescerende kleur helpt je om je zichtbaarheid voor andere weggebruikers te vergroten. Daarnaast bevat de Fusion high-vis collectie verschillende reflecterende details, zodat je altijd goed zichtbaar bent in het donker.

Kleding met Reflectie

Het belang van zichtbaarheid zie je steeds meer terugkomen in de collecties van verschillende merken. Zo worden er steeds meer reflecterende materialen gebruik in hardloopkleding. En niet alleen met losse reflecterende elementen. Zo biedt Saysky met de Universe collectie hardloopkleding met een complete reflecterende print. Heel gaaf!


Lampjes

Voor de allerbeste zichtbaarheid kies een je een combinatie van reflectie en verlichting. Zorg dus altijd voor goede verlichting onderweg. Zowel tijdens het hardlopen als op de fiets. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor goede reflectie en verlichting? Bekijk hier ons complete assortiment.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »