Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

Lucy21

Time for a change! | Lucy Charles-Barclay X CUBE Aerium C:68

, door Cube Nederland, 2 min lezen


Lucy Charles-Barclay – haar drive om te slagen is alle inspiratie die Cube nodig had om perfectie na te streven. De beste fiets is geen luxe, het is een noodzaak.

Lucy Charles-Barclay – haar drive om te slagen is alle inspiratie die Cube nodig had om perfectie na te streven. De beste fiets is geen luxe, het is een noodzaak.

Sinds 2021 rijd drievoudige winnaar van de Challenge “The Championship” (2017, 2018,2019), drievoudige Ironman-winnaar (2017, 2018, 2019) en drievoudig zilveren medaillewinnaar op de Ironman Wereldkampioenschappen in Hawaï (2017, 2018, 2019) ) voor CUBE Bikes.

Sinds haar debuut bij de Ironman Frankfurt en vooral sinds haar dominante optreden bij Challenge Roth, waar ze van begin tot eind het veld leidde, is de Britse Lucy Charles-Barclay een bekend gezicht onder triatlonfans in Duitsland en de rest van de wereld.

Reactie Lucy Charles-Barclay
“Er is geen twijfel over de efficiëntie en schoonheid van alles wat met CUBE te maken heeft, maar wat me het meest heeft geïnspireerd om bij dit team te komen, is de voortdurende zoektocht naar innovatie en verbeteringen. Ik ben in korte tijd enorm gegroeid en veranderd als atleet en alles wat ik zie bij CUBE bewijst dat het fietsmerk op een vergelijkbare reis is. CUBE toont het vertrouwen in mij om een van de vooraanstaande mensen te zijn deze reis in de triatlonwereld en ik vertrouw erop dat ze me zullen helpen de resultaten te behalen die we allemaal willen. Ik verheug me erop om de Aerium C:68 en Litening C: 68X, maar ook alle andere producten uit het assortiment te testen en samen te werken met het CUBE-team en partners om deze ongelooflijke fietsen nog beter te maken.” Zegt de 27-jarige Lucy.

Lucy Charles Cube Aerium Windtunnel

Marcus Pürner, de oprichter en eigenaar van CUBE, ziet Lucy als de perfecte ambassadeur voor het nieuwe internationale sponsorportfolio. “Kona en Ironman Hawaii blijven enorm populaire evenementen in Duitsland. Onze atleten hebben daar de afgelopen jaren al ongelooflijke resultaten geboekt. We hebben de strategische beslissing genomen om onze sponsoractiviteiten in alle disciplines naar een nieuw niveau te tillen en Lucy voegt zich bij onze bestaande triatleten als een top kanshebber voor goud.

Deze zet positioneert niet alleen ons triatlon-productportfolio als een benchmark-setter in aerodynamica, maar het betekent ook dat we onze klanten fietsen van topkwaliteit kunnen bieden die door de profs zelf zijn getest.”

[SPLIT]

blog-products-cube-aerium-lucy

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.