Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

TriathlonWorld X NTB - Triathlonworld

TriathlonWorld start samenwerking met NTB

, door Ronald De Graaf, 1 min lezen


Het is vandaag Valentijnsdag: een mooi moment om onze samenwerking met de NTB bekend te maken. Samen met de de NTB willen wij dit jaar onze gezamenlijke liefde voor de triathlonsport verder gaan verspreiden.

Het is vandaag Valentijnsdag: een mooi moment om onze samenwerking met de NTB bekend te maken.

Samen met de de NTB willen wij dit jaar onze gezamenlijke liefde voor de triathlonsport verder gaan verspreiden.

De Nederlandse Triathlon Bond en TriathlonWorld, met vestigingen in Terneuzen, Meppel en Den Haag én een online winkel de grootste aanbieder van hoogwaardige triathlonproducten in Nederland, gaan zich samen inzetten om nog meer mensen warm te laten lopen voor de triathlonsport. "Het is ons doel om de sport gezamenlijk te versterken”, aldus NTB-directeur Thorwald Veneberg en Ronald de Graaf, eigenaar van TriathlonWorld.

Samenwerking NTB

Onderdeel van de samenwerking is dat iedereen die zich aanmeldt als nieuw lid bij de NTB, of meedoet aan een Start2Tri-cursus bij een van onze aangesloten verenigingen, van TriathlonWorld een handig starterspakket krijgt. In dit pakket zit een bidon, een energiegel, sportdrank, een startnummerband, badmuts en een flyer met handige tips voor als je net begint met triathlon.

Alle leden van de NTB krijgen bovendien 10% korting (in de winkels en online) bij TriathlonWorld. Triatleten die willen meedoen aan internationale wedstrijden zoals EK’s en WK’s, kunnen binnenkort bij TriathlonWorld in Den Haag ook NTB teamkleding passen. Veneberg: “Dit is slechts het begin van de samenwerking en er zijn meer mooie concepten in ontwikkeling.”

“We delen een gezamenlijke passie”, vult De Graaf aan. “Ik ben er dan ook trots op dat wij ons samen met NTB gaan inzetten om de triathlonsport voor meer mensen toegankelijk te maken.”

https://www.triathlonbond.nl/over-ntb/nieuws/samenwerking-ntb-en-triathlonworld/

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.