Winkelwagen0
Geen producten gevonden...
Blijf op de hoogte!

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email.

Abonneer

TriathlonWorld.nl gaat Next Level en verhuist naar Utrecht.

door TriathlonWorld
18 December 2020

Per 4 Januari 2021 gaat TriathlonWorld.nl verhuizen naar Utrecht. Het afgelopen jaar heeft TriathlonWorld.nl mooie stappen gezet, met een geweldige groei als resultaat. Ondernemen in coronatijd bracht veel uitdagingen, maar ook voldoende kansen. Flexibiliteit, relevantie en de juiste keuze van partners bleken codewoorden. Kansen pakken en samenwerken. En doorpakken. En dat gaan we doen. Ook in 2021.

TriathlonWorld.nl gaat de handen ineen slaan met Allied Sports (Salming Benelux) aan de Radonweg in Utrecht. Het nieuwe pand geeft meer capaciteiten voor kantoorruimte, magazijn en showroom. Ook krijgt TriathlonWorld de mogelijkheid om de totale voorraden van Salming te gebruiken, waardoor we nog meer focus kunnen geven aan dit Zweedse sportmerk.

Next Level | Argon 18

Naast het huidige assortiment zijn we bijzonder trots dat ons assortiment wordt uitgebreid met Argon 18 Fietsen. Dit merk past als geen ander bij onze visie, doelgroep en uitstraling van het bedrijf.
Met een nieuw concept inclusief mechanieker aan huis kunnen we samen met Codagex een volgende stap zetten in het online verkopen van fietsen. Per 1-2-2021 verwachten wij de eerste modellen in onze showroom, waaronder de nieuwe E-119 Tri Disc Triathlonfiets.

See you soon in Utrecht

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »