Winkelwagen0
Geen producten gevonden...

Vamos!! | Dromen moet je leven | Claudia Striekwold

door Claudia Striekwold
13 September 2023

#FeedYourDreams, 226ERS quote waar ik me helemaal in kan vinden.

Elke schoolvakantie die ik afgelopen jaren had, bracht ik door in het buitenland, met voorkeur Spanje of Italie. Fietsen in bergen, lopen en zwemmen, het ultieme geluk voor mij.

Why not tri?

Dromen moet je leven, dus waag de sprong in het diepe. Na 13 jaar als docent LO te hebben gewerkt heb ik mijn baan opgezegd, en ga mijn huis voorlopig verhuren. Ik heb werk gevonden tot juni 2024 op Mallorca bij Mallorca Cycling Holidays en op Lanzarote bij Bikesensations. Ik ga daar gidsen op de fiets, en fietsreizen begeleiden, en wie weet wat daar uit voort komt in de toekomst.

Al 3 jaar ondersteund TriathlonWorld mij in mijn sportvoeding met 226ERS. De diversiteit aan producten die altijd in ontwikkeling zijn, geeft mij een geweldige dagelijkse aanvulling voor mijn trainingen, wedstrijden en leefstijl.

Lucky me dat het een Spaans merk is en ik er in Spanje niet om verlegen hoef te zitten!

We’re going to Ibiza

Een ander mooi uitstapje is de triathlonreis en wedstrijd naar Ibiza. Deze ga ik begeleiden voor Cycletravel. Een super toffe halve triathlon op een prachtig eiland. Op 19 t/m 22 oktober 2023 is de reis gepland. In deze week verkennen we samen het zwem, fiets en loop parcours, en neem ik je mee in een stukje wedstrijdvoorbereiding betreft voeding, wissels en visualisering van de wedstrijddag.

Op zondag is het raceday en treffen we elkaar natuurlijk op het parcours en na afloop om ieders prestaties te vieren. Er is nog ruimte voor enkele deelnemers.

Voor meer informatie contact me gerust of bekijk de deal:

https://cycle-travel.nl/ibiza-half-triathlon-2023 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »