Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

WhatsApp Image 2023-03-13 at 16.46.14

Een toffe samenwerking vanuit business en passie voor triathlon !

, door Sandra Vermeulen, 1 min lezen


Een ontzettend leuke samenwerking waarin we de passie voor de triathlon sport delen.

Een toffe samenwerking vanuit business en passie voor triathlon !

Mijn naam is Sandra Vermeulen en sinds kort mag ik met trots zeggen dat ik ambassadeur ben voor Triathlonworld! Een ontzettend leuke samenwerking waarin we de passie voor de triathlon sport delen.

Zelf ben ik lid van triathlon vereniging TVS’90 en kom ik uit met het damesteam in de eredivisie van de Nederlandse Triathlon Teamcompetitie. Komend seizoen zal ik dan ook starten tijdens het Nederlands kampioenschap over de sprint en olympische afstand. Super veel zin in.

Daarnaast doe ik gedurende het seizoen verschillende andere wedstrijden, voornamelijk over de sprint en kwart triathlon afstand. Het racen van korte wedstrijden blijf ik het het leukst vinden.

Vorig seizoen heb ik ook al even geproefd aan het iets langere werk tijdens de 70.3 Ironman in Maastricht. In deze afstand zie ik ook zeker een uitdaging! Dit seizoen zal ik starten tijdens Challenge Almere ook op de middle distance. 

Sinds dit jaar schrijf ik voor TriathlonWorld verschillende blogs, er staan er zelfs al een aantal online:

Binnen mijn werk bij het bedrijf 2Moso (leverancier o.a. voor Wahoo, Shokz, Core, 4iii, Speedplay), kwam ik Ronald tegen en raakte we in gesprek vanuit de passie triathlon. De weg naar een leuke samenwerking was snel gevormd. Hier zullen jullie de komende tijd dan ook meer over lezen.

In de voorbereiding van het triathlon seizoen kom ik nog in actie bij verschillende loopwedstrijden om de vorm te testen, maar ook om het race gevoel te behouden. 

Misschien zien we elkaar tijdens de triathlon of andere evenementen. 

#FindYourBest

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.