Welkom bij TriathlonWorld

Welkom bij TriathlonWorld - Dé winkel voor Triatleten

Stap in de wereld van triatlon bij TriathlonWorld. Wij zijn gepassioneerd door deze veeleisende, meeslepende sport en streven ernaar om triatleten van alle niveaus te voorzien van hoogwaardige producten, deskundig advies en een gemeenschap die je inspireert om je grenzen te verleggen.

Een compleet aanbod voor Triatleten

TriathlonWorld is jouw triatlonparadijs, waar je alles vindt wat je nodig hebt om je passie voor triatlon te omarmen. Of je nu een doorgewinterde triatleet bent of net begint aan je triatlonreis, onze uitgebreide collectie sportartikelen en accessoires is zorgvuldig samengesteld om aan al jouw behoeften te voldoen.

Van hoogwaardige trisuits en wetsuits tot fietsen en hardloopschoenen, we bieden alleen producten van topmerken die we vertrouwen en waar we zelf achter staan. Ons assortiment is samengesteld om je te helpen optimaal te presteren, ongeacht de afstand of uitdaging.*

Expert Advies van Triatlonliefhebbers

Bij TriathlonWorld zijn we meer dan alleen een winkel - we zijn een gemeenschap van triatlonliefhebbers die hun kennis en ervaring graag met jou delen. Ons team bestaat uit gepassioneerde triatleten die weten wat er nodig is om te slagen in deze sport. Of je nu vragen hebt over trainingsmethoden, techniek of uitrusting, we staan altijd voor je klaar om je te helpen en te begeleiden.

Bij TriathlonWorld geloven we dat persoonlijke aandacht het verschil maakt, en we zijn er trots op dat we onze klanten ondersteunen op hun triatlonreis.*

Inspirerende Evenementen en Workshops

Bij TriathlonWorld organiseren we regelmatig evenementen, workshops en clinics om jouw passie voor triatlon te voeden en te verrijken. Of het nu gaat om een trainingsworkshop, een wedstrijdvoorbereidingssessie of een lezing van een inspirerende triatleet, we bieden mogelijkheden om je vaardigheden te verbeteren, nieuwe mensen te ontmoeten en je liefde voor triatlon te verdiepen.

Duurzaamheid en Toewijding aan de Sport

Bij TriathlonWorld erkennen we ook het belang van duurzaamheid en het beschermen van onze prachtige planeet. We streven naar milieuvriendelijke praktijken in onze bedrijfsvoering en werken samen met merken die zich inzetten voor duurzaamheid.

Onze toewijding aan de sport en onze klanten is onwrikbaar. We zijn er trots op om een bijdrage te leveren aan de triatlongemeenschap en om triatleten van over de hele wereld te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Ontdek de TriathlonWorld Winkels

Bezoek onze winkel in Terneuzen en Experience Center in Meppel en stap in de wereld van triatlon. Ontdek ons uitgebreide assortiment, ontvang persoonlijk advies van onze experts en word onderdeel van een gemeenschap die jou inspireert om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Of je nu traint voor je eerste triatlon of jouw prestaties naar een hoger niveau wilt tillen, TriathlonWorld is jouw thuisbasis voor succes. Samen vormen we een wereld van triatlonsucces!