Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
06-large

NEVERSECOND™ Het sportvoeding merk wat zich onderscheidt van al zijn concurrenten.

, door NeverSecond, 3 min lezen


Het sportvoedingmerk wat zich onderscheidt van al zijn concurrenten.

NEVERSECOND™ x TRIATHLONWORLD.NL

Het sportvoeding merk wat zich onderscheidt van al zijn concurrenten.

NeverSecond

Neversecond is opgericht door de wereldberoemde sportwetenschapper Dr. Asker Jeukendrup en ondernemer Bill Armstrong met als doel de best presterende voedingsproducten en begeleiding te bieden aan alledaagse atleten.

We laten je als eerst graag een video zien waar de oorsprong van Neversecond uitgelegd wordt en hoe het merk op het punt staat prestatievoeding voor altijd te veranderen.

Neversecond is het eerste prestatievoedingsmerk dat atleten in staat stelt hun prestaties te plannen, te oefenen en te perfectioneren.

De meeste sportvoeding wordt ontwikkeld door merkmarketeers - niet door wetenschappers. Alle Neversecond C-series producten zijn ontwikkeld als een systeem van producten die allemaal dezelfde koolhydraatsamenstelling gebruiken en die allemaal zijn geformuleerd met koolhydraten in stappen van 30 gram.

Hierdoor kan je als sporter producten mixen en matchen en je prestatievoeding gemakkelijker testen en perfectioneren. Met deze blauwdruk voor succes is Neversecond in staat om alle sporters effectief te begeleiden met een nauwkeurig brandstof- en hydratatieplan voor hun training en wedstrijden.

AJ-21 CARB BLEND
Alle Neversecond ™ C-Series-producten zijn geformuleerd met Dr. Asker Jeukendrup's 2: 1 Glucose: Fructose carb-blend voor optimale opname en hydratatie.

NEVERSECOND GUIDANCE SYSTEM ™
Alle Neversecond ™ C-Series-producten zijn gemaakt met 30 gram koolhydraten voor een eenvoudige planning van de trainings- en raceplannen voor je voeding. (30 g, 60 g, 90 g of 120 g koolhydraten per uur), volgens de laatste aanbeveling van de koolhydraatinname per uur, afhankelijk van de duur en intensiteit van de sportactiviteit.

NATRIUM (NA+)
De Neversecond™ C-Series-producten bevatten 200 mg natrium om een snelle wateropname te bevorderen.

MIX & MATCH:
Alle Neversecond™-producten zijn geformuleerd om samen te werken en volgens dezelfde principes.

NEVERSECOND PERFORMANCE LAB ™
De producten worden uitvoerig getest in zowel het Performance Lab als in het veld met atleten, om optimale prestaties en GI-comfort te garanderen.

INFORMED SPORT™ GEVERIFIEERD:
Alle Neversecond™-producten zijn getest en gecertificeerd vrij van verboden stoffen door Informed Sport™.

WAAROM 2:1 MALTODEXTRINE:FRUCTOSE.
Dr. Asker Jeukendrup's (Neversecond™ Chief Scientific Officer) onderzoeksstudies hebben aangetoond dat 2:1 maltodextrine: fructose koolhydraatmix de hoogste koolhydraatoxidatiesnelheid presteerde in vergelijking met de totale hoeveelheid gebruikte koolhydraten.

Dit zorgt voor een optimale opname naar het menselijk lichaam door zoveel mogelijk koolhydraten op de juiste manier in de bloedbaan te absorberen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de verschillende beschikbare koolhydraattransporters.

Last but not least helpt het ook bij gastro-intestinaal comfort. Alle Neversecond™ C-Series-producten zijn geformuleerd met een 2:1 maltodextrine: fructose-koolhydraatmix.

WAAROM 30g KOOLHYDRATEN VERHOGEN.
Meer dan 20 jaar onderzoek in de sportwetenschap onder leiding van Dr. Asker Jeukendrup (Neversecond™ Chief Scientific Officer) eindigde in een aanbeveling voor de inname van koolhydraten op basis van de duur en intensiteit van de sportactiviteit.

Advies:
- Van 1 uur tot 2 uur sportactiviteit: 30 g koolhydraten per uur.
- Van 2 uur tot 3 uur sportactiviteit: 60 g koolhydraten per uur.
- Vanaf 2,5 uur en langer aan sportactiviteit: 90 g koolhydraten per uur.

NeverSecond heeft een systeem gebouwd op basis van 30 gram koolhydraten, om een gemakkelijke planning van de trainings- en racevoeding mogelijk te maken (voor 30 g, 60 g of 90 g koolhydraten per uur) om te voldoen aan de richtlijnen voor de aanbevolen inname van koolhydraten.

NeverSecond Koolhydraten opname per uur Sportvoeding

Met de FUEL CALCULATOR kan je benodigde energie voor een trainingssessie of wedstrijd berekenen op basis van de informatie die je verstrekt, en kan je ook de benodigde energieopname berekenen op basis van de weersomstandigheden waarmee je tijdens het evenement te maken kunt krijgen.

SCIENCE FIRST. NEVERSECOND™

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.