Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang € 10 korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €75,-

6990040-UKES_2

PurePower Sportvoeding X TriathlonWorld

, door Sandra Vermeulen, 3 min lezen


Maak kennis met het merk PurePower en onze favoriete producten! 

Maak kennis met het merk PurePower en onze favoriete producten! 

Als wielrenner of fan van Laurens Ten Dam ben je dit merk vast al eens tegengekomen. 
TIP: Luister de podcast "BETER WORDEN" van Laurens Ten Dam. 

PurePower is ontstaan vanuit het bedrijf Toft Care A/S, een bedrijf gespecialiseerd in medische voeding voor mensen die moeten aansterken of chronisch ziek zijn. In deze branche heeft Toft Care al meer dan 30 jaar ervaring.  Door deze kennis en ervaring toe te passen in sportvoeding, krijg je producten die vriendelijk zijn voor je maag en alle essentiële voedingsstoffen bevatten die je als sporter nodig hebt.

Bij het ontwikkelen van de producten is extra aandacht besteed aan de kwaliteit van de grondstoffen, de smaak en de consistentie hiervan. Ook hebben verschillende Deense topatleten meegewerkt in de ontwikkeling van de producten; wat werkt wel in de praktijk en waar is behoefte aan als (duur)sporter.

Met deze uitkomst is er een breed assortiment samengesteld, wat ook nog eens in ontwikkeling blijft.

Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt, welke producten niet mogen ontbreken in je voorraadkast:

PurePower Energy Snacks:
De repen op basis van havermout, voorzien je langzaam van brandstof en zijn hierdoor erg geschikt voor lange duurritten of zelfs voor je training te gebruiken als extra boost. De repen zijn in tegenstelling tot veel andere repen een stuk smeuïger waardoor je ze makkelijk weg krijgt tijdens het fietsen. Ook is het voor sommige atleten prettig om op een lange trainingsdag ook vaste voeding binnen te krijgen, dan is de Energy Snack zeker een aanrader!! De energy snack is er in 3 lekkere smaken. De originele smaak: havermout, kokos met een vleugje chocola en onze favoriet karamel pinda. 

PurePower Gels:
Makkelijk en snel koolhydraten binnen krijgen!  PurePower heeft 2 soorten gels, met en zonder cafeïne. De gels met cafeïne zijn er in de frisse smaken: framboos en sinaasappel. De smaak sinaasappels doet je misschien denken aan een solero ijsje. Deze gels zijn wat dunner van structuur waardoor je deze heel snel opdrinkt. De gels bevatten 24 gram koolhydraten. 

De gels zonder cafeïne hebben nog een fijne eigenschap, deze bevatten namelijk bacillus coagulans, ook wel probiotica.Dit maakt deze gel super toegankelijk, juist voor sporters die regelmatig buik-darmklachten krijgen. Deze gels hebben we in de smaak cola, blauwe bessen en de frisse smaak lemon met een vleugje groene thee. 

PurePower Gels

PurePower Carbo Race Electrolyte sportdrank:
De Carbo Race Electrolyte is een sportdrank die eigenlijk speciaal voor duursporters is ontwikkeld. Deze sportdrank heeft namelijk een hoog gehalte aan koolhydraten (afhankelijk van de smaak) zit dit rond de 57 gram bij een bidon van 750ml en een hoeveelheid poeder van 60 gram.

Uiteraard kun je hier je eigen berekeningen op loslaten afhankelijk van de inspanning. Om makkelijk te kunnen rekenen, heeft 100 gram Carbo Race poeder een hoeveelheid van 95 gram koolhydraten.  Deze koolhydraten zijn ook specifiek samengesteld en bestaan uit maltodextrine, deze heeft de hoogste glycemische index (GI) en daarnaast ook fructose en isomaltulose die samen zorgen voor een langdurige opname waardoor pieken in de bloedsuikerspiegel worden voorkomen. 

Naast de koolhydraten bevat deze sportdrank ook electrolyte. Elektrolyten zijn een mengsel van belangrijke voedingsstoffen en mineralen. Deze heb je nodig om vocht in je lichaam op te nemen. Zonder electrolyten kun je nog zoveel drinken, maar toch uitgedroogd raken. Daarnaast zorgen de elektrolyten ervoor dat je vochtbalans op peil blijft. Verlies je namelijk 2% van je vocht zal dit al leiden tot prestatieverlies van 20%.  De Carbo Race electrolyte sportdrank is er in 3 frisse smaken: framboos, bosbessen en citrus.

Heb je nog meer vragen over sportvoeding? Of ben je op zoek naar een goed voedingsplan ? Kom langs in Terneuzen of Meppel of bel of mail met onze klantenservice.

[SPLIT]

blog-products-purepower

Tags

Meer blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.